Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Zeytinburnu M. İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0212 415 13 77 dahili 134
Belgegeçer : 0212 582 06 36
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://mimotml.meb.k12.tr
Adres : SÜMER MAH. 24. SK. İMKB KIZ MESLEK LİSESİ BLOK NO 2/1 ZEYTİNBURNU / İSTANBUL
VİZYON : BİZ, 21. YÜZYILDA OTELCİLİK VE TURİZM EĞİTİMİ ALANINDA, GELİŞMELERİN ÖNÜNDE MODEL VE LİDER BİR KURUM OLMAKTIR... 1. BİZİM İÇİN ÖNCE ÖĞRENCİLERİMİZ GELİR. 2. MESLEKİ YOĞUNLAŞMANIN VE DENEYİMİN EN ÜST DÜZEYİNDE ÇALIŞIYORUZ 3. EKİP ÇALIŞMASI YAPIYORUZ. 4. SÜREKLİ GELİŞİMDE KARARLIYIZ. 5. HERKES İÇİN FIRSAT EŞİTLİĞİNİ GARANTİ EDİYORUZ. 6. MÜMKÜN OLAN EN YÜKSEK KALİTE DÜZEYİNDE HİZMET EDİYORUZ..
MİSYON : BİZ, BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ, KİŞİLİK, MESLEKİ BİLGİ VE BECERİ YÖNÜNDEN EN ÜST SEVİYEYE ULAŞTIRMAK, ONLARIN 21.YÜZYILININ TURİZM VE OTELCİLİK SEKTÖRÜNÜN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYABİLECEK, GELİŞİME AÇIK ,DİNAMİK, YAŞAM BOYU ÖĞRENMEYİ AMAÇLAYAN, İSTİHDAMI YÜKSEK BİREYLER HALİNE GETİRİRKEN, ULUSLAR ARASI KALICI İŞBİRLİKLERİ OLUŞTURUP TURİZM VE OTELCİLİK EĞİTİMİ İLE İLGİLİ TEKNİK, UYGULAMA, BİLGİ, DENEYİM VE YENİLİKLERİ KURUM ORTAMINA KATMAK, ÖĞRENCİLERİMİZİN YABANCI ÜLKELERDE EĞİTİM FAALİYETLERİNE KATILABİLMELERİNİ SAĞLAYACAK ALT YAPI OLUŞTURMAK, İSTİHDAMI KOLAYLAŞTIRICI FAALİYETLERLE ÜLKEMİZ İŞSİZLİK SORUNUNUN ÇÖZÜMÜNE KATKI SAĞLAMAKTIR.
BAŞARILAR : Her Sene Alanlarında Yapılan Yarışmalara Katılan ve Başarılarla Dönen Öğrencilerimiz 2016/2017 Eğitim Öğretim Yılında: Başta TÜYAP 15. Gastronomi Festivalinde Katıldıkları Yemek Yarışmaları olmak üzere, Şef Mavi Fethiye ve Clunary Cup´da çeşitli kategorilerdeki yarışmalarda bronzdan altına madalya ve başarı belgeleri kazanmıştır.

Öğretmen :31
Öğrenci :328
Derslik :14
Kütüphane Kitap Sayısı :2753
Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler : 13:20 18:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce, İkinci Yabancı Dil Ruşça, Üçüncü Yabancı Dil Almanca
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : OKUL SERVİSİMİZ YOKTUR
Ulaşım : E5 KARAYOLU ÜZERİNDE, HER TÜRLÜ TOPLU TAŞIMAYA YAKIN MESAFEDE
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE YAKLAŞIK 5 KM MESAFEDE
Kontenjan Bilgileri : 9. Sınıf Kontenjanımız 170 öğrencidir. Okulumuzda Konaklama ve Seyahat Hizmetleri ile Yiyecek İçecek Hizmetleri olmak üzere iki alan bulunmaktadır. Öğrencilerimizin alanlara yerleştirilmeleri 10. sınıfta, puan üstünlüğü esasına göre yapılmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2016/2017 Eğitim Öğretim Yılı TEOG Sınav Taban Puanımız 328´dir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %99 (Ön Lisans Programları dahil)
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Bosna Hersek Kardeş Okul Projesi, Kastamonu Daday Selalmaz Yatılı Bölge Okulu Kardeş Okul Projesi, İHH Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus
Yazdır :