bilgi üniversitesi akademisyenleri ile tavuk açma workshop etkinliğini gerçekleştirdik.
bilgi üniversitesi akademisyenleri ile tavuk açma workshop etkinliğini gerçekleştirdik.
Bilgi Üniversitesi Aşçılık bölümü Akademisyen Şef Uğurcan Aykanat ,Et Yemekleri Modülünün ,Etlerin kullanılması ,hazırlanması ,Karkas etlerin ve Kümes hayvanlarının pişirilmeye hazır hale getirilmesi ve Tranşı konusunda 11. sınıf Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğrencileri ile birlikte Workshop yapmıştır. Bu yararlı uygulama için Bilgi Üniversitesi aşçılık bölümü akademisyenlerine ve Sayın aşçımıza Okulumuz adına teşekkür ediyoruz......
meb_iys_dosyalar/34/24/349963/fotograf_galerisi_3643171.html
Beğen |
0 kişi beğendi